Nyheter

Sommerdesign til gratis nedlasting hos DaleGarn

07.06.2011 16:08

Sommerdesign for DaleGarn.

I vinter laget jeg endel design sommermodeller som i januar kom i DaleGarns Sommer-hefte. Der manglet det noen modeller dessverre som ikke var blitt ferdig til foto. Det dreier som om en kjole til dame og barn - str. 2 år til XL i dame i tillegg til veske, belte og kjede.

Jeg synes selv plaggene ble fine. Kjolen ble forresten strikket opp i en farge til - i røde, oransje og rosa nyanser. Denne ble heller ikke ferdig til foto da strikkersken brakk hånden...!!!

Ja, sånn kan det gå!!!

Dersom du har lyst til å strikke noen av disse plaggene kan du laste ned oppskriften gratis ved å gå inn på www.dalegarn.no

Action!

01.06.2011 20:19

Det skjer mye for tiden!

Jeg fikk nylig et oppdrag for Allers som haster noe voldsomt - babytøy! Det har jeg ikke laget så mye av før. Har liksom ikke hatt den interessen og så viser det seg at det er kjempegøy!!! Det skal i tillegg være litt spesielt og forseggjort og det elsker jo jeg.

4 modeller med en god del tilbehør + en ekstra lue skrev jeg oppskrifter på i all hast og alt er nå ute til strikking. Spennende!

Ellers så har jeg også fått en litt morsom skrivejobb som jeg ikke kan røpe mer om her foreløpig, men jeg synes det er kjempegøy!

I tillegg til det var jeg ute og solgte garn for første gang for M&K igår. Det gikk sånn passe bra, men det er jo slik jeg lærer.

I skrivende stund sitter jeg og lager oppskrifter på 3 modeller som M&K har bestilt av meg. Så det er ikke mye fritid på meg for tiden, men en kan vel ikke klage når en har så mye å gjøre som freelancer. Håper det blir litt ferie på meg etterhvert i sommer......

Fikk forresten en hyggelig telefon fra DaleGarn idag som holdt på med foto av alle barnemodellene mine. De var SÅ fornøyde med modellene og sa det ble kjempefint! Det var utrolig hyggelig å høre, men jeg synes jo det er litt stusselig at jeg ennå ikke har sett et bilde av dem.... ;-(((

Men da har jeg ihvertfall noe å glede meg skikkelig til.

Damemodellene mine for DaleGarn skal forresten også fotograferes snart - på Vollen i Asker. Også veldig spennende!

Fritt etter Setesdal

05.05.2011 22:05

I Sverige strikkes Setesdalsboleroene mine på spreng. Helylle.se er en kombinert garnbutikk, strikkekafe og blogg og der har de et Knit-a-long prosjekt som strikker denne boleroen som jeg har designet for Rauma.

Det er kjempegøy¨å følge med dem og her er en av de ferdige boleroene.

Linken til bloggen finner du under. 

 https://helylle.se/blogg/

 

 

 

Trådsnella på Bristol

02.05.2011 12:13

Sist fredag 29/4 holdt jeg mitt første innlegg noensinne for et stort publikum.

Det skjedde under Snelletreffet på Bristol, i regi av Astrid Sømoen og Trådsnella.no

Det var mellom 230 og 250 håndarbeidsglade damer i salen og jeg var invitert til å fortelle litt om hvordan jeg jobber og om mitt samarbeide med garnleverandørene. Veldig hyggelig å bli invitert og moro om jeg har klart å inspirere noen av dem.

Ellers så snakket Tine Solheim og viste fram arbeidene sine og Arne og Carlos var der og snakket og viste fram sine arbeider. De bare boblet over og det var kjempegøy å høre og se dem.

Så Snelletreffet var en postiv og veldig hyggelig opplevelse og jeg fikk masse oppmerksomhet rundt mine arbeider. Det var kjempegøy!

Strikkeklubb i Sverige + fagstrikkmesse i Bergen

12.04.2011 10:58

For en drøy uke siden var jeg på fagstrikkmessen i Bergen. Veldig hyggelig å treffe så mange strikkeglade mennesker.

Mange nye fjes, men også mange jeg kjenner godt fra før. De fleste garnleverandørene + strikkebutikker fra hele landet var representert.

I tillegg til disse var også Tine Solheim og Arne og Carlos der. Moro endelig å treffe disse hyggelige gutta. Særlig siden vi har laget Dales påskehefte sammen. Vi ble enige om å sprette en champagne når det var solgt 50.000 eks av påskeheftet. Er usikker på hvor mange hefter som er solgt, men første opplag på 30.000 er utsolgt og det er trykket opp et nytt opplag. Så da får vi vente og se.... 

Ellers så ble jeg fortalt at i Sverige er oppskriften på Setesdalsboleroen min på forsiden av Raumas katalog nå utsolgt og umulig å få tak i. Dessuten finnes det nå strikkeklubber bl.a på nettet, som strikker den opp i forskjellige fargevarianter. Moro at den er blitt så populær!

Jeg har nå vært innom websiden til helylle.se i Sverige og sett litt mere. De har laget en Knit-a-lon strikkeklubb der alle laget Setesdalsboleroen min i alle mulige fargevarianter.

Kjempegøy å se. Gleder meg til å følge med videre og se det ferdige resultatet..

Linker til websiden og hvordan arbeidene skrider fram ligger under.

https://helylle.se/2011/02/21/nytt-hafte-207r-fran-rauma/

https://helylle.se/2011/02/25/knitalong-bolero-from-nu-t-om-14e-april/

https://helylle.se/2011/03/01/kal-rauma-207r-boleron-ar-paborjad/

https://helylle.se/2011/03/04/bolero-kal-3e-mars-stickcafe/ 

https://helylle.se/2011/03/10/maste-prova-broderiet/

https://helylle.se/2011/03/18/stickcafe-17e-mars-2011/ 

https://helylle.se/2011/04/01/stickcafe-halla-31a-mars/

  

Nye prosjekter

25.03.2011 00:24

Har endelig tid til å trekke pusten etter innspurten med DaleGarns barnekolleksjon. Godt å bli ferdig med jobben. Nå er jeg spent på å se de ferdige resultatene.

Har fått noen få telefoner fra strikkerskene. Heldigvis har det kun vært enkle spørsmål eller at de mangler garn el.  

Til DaleGarns siste Konfekt-hefte var noen av modellene mine ikke blitt ferdig strikket til foto, Dermed ble det bestemt at de skulle lage et ekstrahefte litt senere bl.a. med en søt og sommerlig kjole til mor og barn og tilbehør som langt kjede, belte, armbånd og veske. Dette er blitt fotografert idag. Gleder meg veldig til å se det nye heftet og håper det snart er i handelen.

Jeg er heldig og har flere nye prosjekter på gang. Både for DaleGarn, Rauma og Marks og Kattens. Så det er bare å stå på!!! ;o)

Arne og Carlos + meg og påskehefte

18.03.2011 14:34

Har nylig mottatt det nye Påskeheftet fra DaleGarn.

Der har jeg, Arne og Carlos laget alle designene.

Arne og Carlos har laget kuler og egg i kjent stil og jeg har laget både nyttige og ganske unyttige ting som eggeluer, eggehøne, kuvertbrikker, løper, grytelapper, serviettringer, pyntelokk til div. glass, tovede sitteunderlag mm.

Jeg synes heftet er blitt fargerikt og fint og det har allerede rukket å få mye omtale. Det er gøy!

Kuvertbrikker, serviettringer og påskeegg kommer i Familien nærmere påske.

Her får du en smakebit på noen av designene. Flere bilder finner du på min portfolio

Ny barnekjole for Coats Expotex

15.03.2011 16:32

En aktør på markedet som jeg ikke har hatt så veldig mye med å gjøre er Coats Expotex i Sverige. Men jeg har nå laget noen modeller for dem også og denne pikekjolen er den første jeg nå har fått bilde av. Synes den ble ganske fin.

Hadde opprinnelig tegnet den med lys blå bunnfarge og med 4 blomster på brystet. Men den fine lyseblå fargen jeg hadde tenkt meg hadde ikke de og da ble det hvitt i stedet.

Babysett for SandnesGarn

10.03.2011 16:59

Igår kom et helt ferskt babyhefte fra SandnesGarn dumpende ned i postkassen min. Mange søte babyklær i det, deriblant dette babysettet jeg laget for SandnesGarn i januar. Synes det ble ganske fint!

Oppskriftene er fra 2 mnd opp til 4 år og dette settet har sitt utspring fra et annet sett med tunika og tights som jeg laget for SandnesGarn sist høst.

 

 

 

Cathrine's Fanajakke

08.03.2011 14:38

Idag fikk jeg en melding fra Cathrine Just om at hennes Fanajakke er ferdig.

Hun kontaktet meg i fjor sommer da hun hadde sett mine Fanaboleroer i Familien. Hun likte dem godt og ble inspirert til å lage sin egen litt lengre variant i sartere farger.

Jakken ble ganske annerledes enn mine boloeroer, men veldig fin i en lett utskrådd fasong men helt uten broderier og hekling.

Under finner du link til hennes side med bilder av den ferdige jakken.

https://cathskreativehjorne.blogspot.com/2011/03/fritt-fall-etter-fana.html

 

Objekter: 11 - 20 av 38
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Design: Maria Vinden via Webnode